Pannulle tai pataan: Possusta löydät aina jotain uutta
Pääsääntöisesti porsaanliha on aina mureaa ja nopeasti kypsyvää. Hauduta kuitenkin hieman pidempään niitä osia, joissa on vähän enemmän sidoskudosta, kuten niskaa, etuselkää ja kylkeä.
Ammattikeittiöiden työtä helpottaaksemme olemme kehittäneet myös sous vide -kypsennettyjä tuotteita, jotka tarjoavat saman täyteläisen maun ja suutuntuman kuin perinteiseen tapaan haudutetut.
Uutuuksia etsivä löytää sivustoltamme reseptejä esimerkiksi rapeakuoriselle crackling-possulle. Klassinen valmistustapa on saanut resepteissämme uusia variaatioita. Vinkki! Oikein tehtynä kamara on kutkuttavan koukuttava lisä mehevälle possulle.
Lataa paloittelukaavio tästä. (ladattava pdf)
Sataprosenttisesti suomalaista
Meiltä saat parasta possua eri käyttötarkoituksiin aina arkilounaista juhlatarjottaviin. HK:n porsaanlihatuotteet tarjoavat ammattikeittiöille kattavan valikoiman kotimaista, vastuullisesti tuotettua lihaa.
Haluamme tarjota raaka-aineiden ja ratkaisujen lisäksi innostusta ja onnistumisia. Kokeile maistuvia reseptejämme vaihteluna ruokalistoille.