Ratkaisut porsaanlihan menekinedistämiseen
Porsaanliha on mahdollista nostaa jopa himoitulle tasolle. HK Food service Suomen lihaliiketoiminnan johtaja Mikko Järvinen sekä Veljekset Ponteva Oy:n keittiömestarit Pekka Salmela ja Mika Roito ovat listanneet kolme konstia menekinedistämisen ensimmäisiksi askelmerkeiksi:
- Special Cuts -vaihtoehtojen tarjoaminen.
- Raaka-aineen ujuttaminen asiakkaille suosittujen nimien kautta, kuten Pulled Pork.
- Porsaan upottaminen osaksi ruokalistan nykyisiä tarjottavia ja tarjonnan lisääminen pikkuhiljaa listoille.
Lisäksi voidaan tuottaa kiinnostavaa sisältöä muun muassa ns. Prosumereille eli kotien gourmet-kokeille, ja näin herättää kysyntää.
—Tuotteistuksessa ja reseptien nostamisessa painopiste pitää olla arjen nopeissa ja helpoissa resepteissä — possu taipuu niihin erinomaisesti ollen monipuolinen ja herkullinen raaka-aine, Järvinen pohtii.