Joulu - Kolme upeaa tunnelmaa
Joulun suunnittelu hyvissä ajoin tarkoittaa käytännössä sopivien raaka-aineiden kartoitusta, ruokalistan suunnittelua ja vahvaa markkinointia kohderyhmän asiakkaille. E.Ahlströmin Tunnelmataikurien kanssa luodut kolme erilaista joulutunnelmaa inspiroivat ravintoloita etsimään persoonallisia ratkaisuja. Pienetkin päivitykset astioihin, somisteisiin tai vaikka ruokalistan kirjoitustapaan edesauttavat ravintolakokemusta.
Kultainen joulu
Joulupöydän klassikko on yhdistää valkoinen ja kulta. Kultainen väri tuo joulupöytään juhlavuutta ja lämpöä. Yhdistä valkoiseen Creative-lautaseen kultaiset aterimet, valkoiset kynttilät ja servetit. Voit myös lisätä kattaukseen mielenkiintoa käyttämällä luonnonmateriaaleja. Näin luot kontrastia ja raikkautta kultaisen ja valkoisen yhdistelmään.
Rento joulu
Jos haluat luoda kotoisan ja rennon tunnelman joulupöytään, valitse bistrotyylinen kattaus. Käytä värikkäitä laseja ja kuviollisia lautasia, kuppeja ja kulhoja, jotka sopivat yhteen tai luovat hauskan sekamelskan. Lisää kattaukseen ruutukuvioisia tai pellavaisia servettejä. Voit myös ripustaa valosarjoja tai paperitähtiä seinille tai ikkunoihin.
Bistro-kattauksessa on käytetty Tognanan upeita, meripihkan värisiä Davor-juomalaseja. Niihin on yhdistetty ruskeat Heart & soul -sarjan Perfect Match -lautaset. Laadukkaat lautaset ovat astiatrendien huipulta ja ne sopivat ihanteellisesti ammattilaiskäyttöön.
Rustiikkinen joulu
Maanläheinen tunnelma luodaan rustiikkisella kattauksella. Valitse kattaukseen puusta tai kivestä valmistettuja tarjoiluastioita, jotka ovat karheita ja yksilöllisiä. Kokeile myös näitä vinkkejä:
- Käytä pöytäliinana pellavaa, puuvillaa tai juuttia.
- Koristele pöytä kuivatuilla kukilla, yrttikimpuilla tai leipäkransseilla.
- Asettele pöydälle puisia leikkuulautoja, joilla saat hauskaa rytmiä joulupöytään.
Rustiikkiseen kattaukseen sopii hyvin Cerafitin puinen tarjoilulautanen, joka on valmistettu kestävästä akaasiapuusta. Lautanen on valmistettu käsityönä ja jokainen kappale on yksilöllinen. Tarjoilulautanen on helppo puhdistaa ja säilyttää. Cerafitin kivestä valmistettu kulho on myös erinomainen valinta rustiikkiseen kattaukseen. Kulho on valmistettu luonnonkivestä ja se on käsin hiottu. Kulho on tyylikäs ja kestävä, ja se sopii niin lämpimien kuin kylmien ruokien tarjoiluun.
Joulun juhlavaan kattaukseen on valittu Pintinoxin kultaiset Settecento stonewashed Gold -aterimet, joissa on kivipesty viimeistely ja koristeltu varsi. Ruostumaton teräslaatu kestää käytössä erinomaisesti. Bauscherin Create!-lautanen on elegantti lisäys ravintolan astiavalikoimaan. Se on astianpesukoneen ja mikroaaltouunin kestävä sekä tehokkaasti pinottava. Klassisen valkoisen lautasen reunoja koristaa kauniit kuvioinnit.