BBQ-broileria ja halloumijuustoa, jalopenolla maustettua lehtikaalia ja perunasalaattia

BBQ-broileria ja halloumijuustoa, jalopenolla maustettua lehtikaalia ja perunasalaattia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Levitä luuttomat koipireidet työlaudalle nahkapuoli alaspäin, mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta jokaisen koipireisipalan päälle viipale halloumjuustoa sekä paprikalohko.
  • Kääri liha tiukasti rullalle ja kiinnitä varrastikulla. Kypsennä savustusuunissa tai grillissä kunnes sisälämpötila on +82°C.
  • Sivele kypsennyksen aikana pintaa BBQ-kastikkeella.

Lehtikaalisalaatti

  • Ryöppää lehtikaalit suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä ja jäähdytä. Mausta jalapenoviipaleilla, suolalla ja mustapippurilla.

Perunasalaatti

  • Yhdistä perunasalaatin ainekset ja anna maustua.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi