BBQ-broileria ja halloumijuustoa, jalopenolla maustettua lehtikaalia ja perunasalaattia
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Levitä luuttomat koipireidet työlaudalle nahkapuoli alaspäin, mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta jokaisen koipireisipalan päälle viipale halloumjuustoa sekä paprikalohko.
- Kääri liha tiukasti rullalle ja kiinnitä varrastikulla. Kypsennä savustusuunissa tai grillissä kunnes sisälämpötila on +82°C.
- Sivele kypsennyksen aikana pintaa BBQ-kastikkeella.
Lehtikaalisalaatti
- Ryöppää lehtikaalit suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä ja jäähdytä. Mausta jalapenoviipaleilla, suolalla ja mustapippurilla.
Perunasalaatti
- Yhdistä perunasalaatin ainekset ja anna maustua.