![Kariniemen Broilerin jauheliha ruskistettu (8476)](/globalassets/emmi/food-service/horeca-tuotteet/horeca-valmisruoat/8476-kariniemen-kypsa-broilerin-jauheliha-20200325201638.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Broileri-kaura-kaalilaatikko](/globalassets/emmi/food-service/foodservice-kotisivut/reseptikuvat/kaalilaatikko-20240229080042.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Broileri-kaura-kaalilaatikko
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Ryöppää kaalisuikaleita noin 30 minuuttia ja valuta ne hyvin. Ruskista sipulikuutiot öljyssä ja lisää mausteet.
- Yhdistä broilerin jauheliha, kaali, ruskistettu sipuli, siirappi ja kaurahiutaleet padassa tai yleiskoneessa. Annostele seos GN-vuokiin ja mittaa joukkoon kanaliemi.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C (höyry 40%) noin 60 minuuttia ja lopuksi noin 20 minuuttia kuivapaistolla.
- Tarjoile broileri-kaura-kaalilaatikko puolukkasurvoksen kanssa.