

Butter chicken
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Butter chicken
-
Sekoita kuivamausteet broileripaloihin tasaisesti ja laita GN vuokaan.
-
Kuullota sipulit, valkosipulit ja porkkanat rasvassa yhdessä tomaattipyreen kanssa.
-
Lisää kerma, anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska. Mausta suolalla.
-
Kaada seos broileripalojen päälle. Kypsennä yhdistelmäuunissa, kunnes broilerin sisälämpötila on + 75 °C.
-
Viimeisele tuoreella korianterialla.
Kurkumariisi
-
Huuhtele riisi siivilässä, kaada riisit ½ gn astiaan, lisää kurkuma.
-
Lisää vettä, että riisi peittyy juuri ja juuri. Sekoita lusikalla tarvittaessa kurkuma tasaisesti.
-
Kypsennä yhdistelmäuunissa 100 % höyryllä 20 minuuttia.