Butter chicken

Butter chicken

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Butter chicken

  • Sekoita kuivamausteet broileripaloihin tasaisesti ja laita GN vuokaan.

  • Kuullota sipulit, valkosipulit ja porkkanat rasvassa yhdessä tomaattipyreen kanssa.

  • Lisää kerma, anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska. Mausta suolalla.

  • Kaada seos broileripalojen päälle. Kypsennä yhdistelmäuunissa, kunnes broilerin sisälämpötila on + 75 °C.

  • Viimeisele tuoreella korianterialla.

Kurkumariisi

  • Huuhtele riisi siivilässä, kaada riisit ½ gn astiaan, lisää kurkuma.  

  • Lisää vettä, että riisi peittyy juuri ja juuri. Sekoita lusikalla tarvittaessa kurkuma tasaisesti.

  • Kypsennä yhdistelmäuunissa 100 % höyryllä 20 minuuttia.

Tule asiakkaaksi