Carpaccio - ohueksi leikattua sisäpaistia ja sieniä
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Poista lihasta kalvot, jäädytä pakkasessa ja leikkaa lihasta ohuita viipaleita. Valmista lisukkeet ja kokoa annos.
Sieniliemi
- Laita ainekset GN-vuokaan ja peitä hyvin. Nosta pakki 90°C uuniin 12 tunniksi. Siivilöi liemi, laimenna tarvittaessa ja mausta.
Sieniglace
- Keitä sieniliemi 1/3 osaan, lisää timjami, sokeri ja soija. Anna maustua 20 minuuttia ja siivilöi. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja suurusta kylmäsuurusteella.
Juuriselleri
- Pese selleri hyvin, paahda uunissa 180°C kunnes sisälämpö on +84°C. Anna jäähtyä ja revi paloiksi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja rypsiöljyllä.
Tryffelimajoneesi
- Sekoita kaikki ainekset keskenään.