Carpaccio - ohueksi leikattua sisäpaistia ja sieniä

Carpaccio - ohueksi leikattua sisäpaistia ja sieniä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Poista lihasta kalvot, jäädytä pakkasessa ja leikkaa lihasta ohuita viipaleita. Valmista lisukkeet ja kokoa annos.

Sieniliemi

  • Laita ainekset GN-vuokaan ja peitä hyvin. Nosta pakki 90°C uuniin 12 tunniksi. Siivilöi liemi, laimenna tarvittaessa ja mausta.

Sieniglace

  • Keitä sieniliemi 1/3 osaan, lisää timjami, sokeri ja soija. Anna maustua 20 minuuttia ja siivilöi. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja suurusta kylmäsuurusteella.

Juuriselleri

  • Pese selleri hyvin, paahda uunissa 180°C kunnes sisälämpö on +84°C. Anna jäähtyä ja revi paloiksi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja rypsiöljyllä.

Tryffelimajoneesi

  • Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi