Chili-lasagnette jauhelihasta
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Kuullota sipulikuutiot ja valkosipulimurska kattilassa, lisää jauheliha sekä tomaattimurska. Mausta kastike suolalla ja tacomausteella.
- Valmista vaalea peruskastike sulattamalla voi ja lisäämällä siihen vehnäjauhot, lisää maito jatkuvasti sekoittaen ja hauduta noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi juustoraaste kastikkeen joukkoon.
- Lisää lasagnette-pasta jauheliha-tomaattikastikkeeseen ja annostele se GN (1/1) -vuokaan, painele tasaiseksi ja kaada vaalea kastike päälle.
- Paista 160°C (höyry 30%) noin 35 minuuttia, jonka jälkeen kuivapaistolla 180°C noin 5 minuuttia.