Dijon-kuorrutettua porsaanpotkaa

Dijon-kuorrutettua porsaanpotkaa

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Kypsennä possunpotkat ylikypsäksi ja jäähdytä. Paahda fenkilinsiemenet ja jauha jauheeksi.
  • Sekoita fenkoli, sokeri ja sinappi. Kuorruta possut sinapilla ja paahda uunissa 250°C noin 15 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla.
  • Paista perunat öljyssä ja laita uunivuokaan, lisää voi, timjami ja valkosipuli. Paahda 160°C uunissa kunnes perunat ovat kypsiä.
  • Tarjoile potka ja perunat punaviinikastikkeen kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi