Fondant-perunat

Fondant-perunat

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Huomioithan, että annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Tarvittaessa voitte kääntyä koekeittiömme puoleen!

Ainekset

10 isoa jauhoista perunaa
0.05 löljyä
suolaa, mustapippuria
0.2 kgvoita
2 oksaarosmariinia
1.5 lSooci kanalientä

Valmistusohje

  • Kuori perunat ja puolita poikittain. Leikkaa perunan puolikkaiden päästä pois viipale.

  • Säädä uuni kuumenemaan + 200 °C. Kuumenna öljy valurautapannulla liedellä. Paista perunoiden ala- ja yläpinnat hyvin ruskeiksi. Lisää pannulle voi ja rosmariinin oksa. Valele perunoita voisulalla ja paista pari minuuttia. Kaada pannulle sen verran lientä, että se ulottuu noin puoleen väliin perunoita. Mausta perunat suolalla ja pippurilla.

  • Laita fondant-perunat pannussa uuniin. Kypsennä 30–45 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Tarjoile fondant-perunat esimerkiksi porsaan tai naudanfileen kanssa.

Sesonkituotteet ammattikeittiön voimavarana

Ruoan ammattilainen, käytä vuodenaikojen tarjoamia mahdollisuuksia hyväksesi. Hyödynnä sesongin raaka-aineet, tapahtumat ja teemapäivät myynnin tehostamiseen.

Lue lisää

Tule asiakkaaksi