Grillattua porsaan niskaa char siu, sidesalaattia ja maapähkinöitä

Grillattua porsaan niskaa char siu, sidesalaattia ja maapähkinöitä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Char siu -kastike

  • Sekoita char siu -kastikkeen ainekset keskenään.

  • Sivele lihan pinta kastikkeella ja säästä loput viimeistelyyn, anna lihan maustua yön yli.
  • Kypsennä porsaanniskat uunissa miedolla lämmöllä noin 110°C kunnes sisälämpötila on +78°C. Vaihtoehtoisesti voit sulkea lihat tiiviisti vakuumiin ja kypsentää +67°C yhteensä 24 tuntia.
  • Jäähdytä lihat jäähdytyskaapissa, leikkaa jäähtynyt liha reiluksi viipaleiksi ja grillaa kuumaksi. Sivele loput kastikkeesta kuuman lihan pinnalle.

Sydänsalaattia ja maapähkinää

  • Leikkaa salaatit puoliksi, sivele rypsiöljyllä ja mausta suolalla.
  • Grillaa pinta nopeasti ja viimeistele chililastuilla, suolapähkilöillä ja seesaminsiemenillä.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi