Grillattua porsaan niskaa char siu, sidesalaattia ja maapähkinöitä
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Char siu -kastike
- Sekoita char siu -kastikkeen ainekset keskenään.
- Sivele lihan pinta kastikkeella ja säästä loput viimeistelyyn, anna lihan maustua yön yli.
- Kypsennä porsaanniskat uunissa miedolla lämmöllä noin 110°C kunnes sisälämpötila on +78°C. Vaihtoehtoisesti voit sulkea lihat tiiviisti vakuumiin ja kypsentää +67°C yhteensä 24 tuntia.
- Jäähdytä lihat jäähdytyskaapissa, leikkaa jäähtynyt liha reiluksi viipaleiksi ja grillaa kuumaksi. Sivele loput kastikkeesta kuuman lihan pinnalle.
Sydänsalaattia ja maapähkinää
- Leikkaa salaatit puoliksi, sivele rypsiöljyllä ja mausta suolalla.
- Grillaa pinta nopeasti ja viimeistele chililastuilla, suolapähkilöillä ja seesaminsiemenillä.