Grillattua porsaan sisäfileetä, punaista misotahnaa ja paahdettua seesamiöljyä

Grillattua porsaan sisäfileetä, punaista misotahnaa ja paahdettua seesamiöljyä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Sekoita misotahna, sokeri ja chililastut tahnaksi. Leikkaa porsaan sisäfilee reiluksi paloiksi ja lisää joukkoon misotahnaseos.
  • Annostele lihat varrastikkuihin, sivele öljyllä ja grillaa kypsäksi. Porsaan sisäfilee pysyy mehukkaana kun sisälämpö on noin +65°C.

Hummus

  • Mittaa hummuksen ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi tahnaksi. Kokoa annos ja viimeistele annos rouhituilla maapähkinöille, versoilla ja chilillä.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi