Haarlan Kana schintzel

Haarlan Kana schintzel

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Nuiji fileitä kevyesti ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Leivitys: Laita vehnäjauhot laakealle lautaselle ja mausta suolalla, sekoita keskenään. Riko kananmunat eri astiaan ja riko niiden rakenne rikki. Kolmanteen astiaan laita pankojauho. Pyörittele pihvit ensin vehnäjauho-suola seoksessa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi pankossa.

  • Paista leivitetyt kananfileet rasvakeittimessä n. 3-5 min. kunnes väri on kullanruskea ja pihvi kypsä.

  • Kastike: Ruskista voi, lisää raastettu valkosipuli, hienonnettu paahdettuvalkosipuli ja kapris, sekoita kunnolla ja lisää pieni suola. Lisää lopuksi vähän jäähtyneeseen massaan sitruunanmehu ja kuori. Jäähdytä sekoitellen, jotta tulee tasainen massa, josta helppo ottaa tuotetta. Lämmitä esille laitossa kuumaksi ja lusikoi kanan päälle.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi