Jokisen kalapihvit, perunamuusia ja kermaviili-tillikastiketta

Jokisen kalapihvit, perunamuusia ja kermaviili-tillikastiketta

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Kuumenna kalapihvit paistinpannulla tai uunissa yhdistelmäpaistolla 160°C noin 15-20 minuuttia.
  • Kuumenna perunamuusi pakkauksessaan reiällisessä GN-vuoassa, tee höyryreikiä kansimuoviin. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150°C noin 40 minuuttia tai höyryuunissa 100°C noin 40 minuuttia. Poista kansimuovi kuumennuksen jälkeen ja sekoita hyvin.
  • Tarjoile paistetut kalapihvit perunamuusin sekä kermaviilikastikkeen kanssa, viimeistele annos tuoreella tillillä.

Kermaviilikastike

  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi