Jokisen kalapihvit, perunamuusia ja kermaviili-tillikastiketta
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Kuumenna kalapihvit paistinpannulla tai uunissa yhdistelmäpaistolla 160°C noin 15-20 minuuttia.
- Kuumenna perunamuusi pakkauksessaan reiällisessä GN-vuoassa, tee höyryreikiä kansimuoviin. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150°C noin 40 minuuttia tai höyryuunissa 100°C noin 40 minuuttia. Poista kansimuovi kuumennuksen jälkeen ja sekoita hyvin.
- Tarjoile paistetut kalapihvit perunamuusin sekä kermaviilikastikkeen kanssa, viimeistele annos tuoreella tillillä.
Kermaviilikastike
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa.