Jokisen kalapyörykät, pinaatti-jogurttikastike

Jokisen kalapyörykät, pinaatti-jogurttikastike

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Kuumenna kalapyörykät jäisinä kiertoilmauunissa 160°C noin 30 minuuttia tai yhdistelmätoiminnolla 160°C (höyry 50%) noin 20-25 minuuttia.

Pinaatti-jogurttikastike

  • Kuumenna pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150°C (höyry 40%) noin 14 minuuttia. Jäähdytä.
  • Sekoita jogurtti, jäähdytetty pinaatti ja mausteet keskenään, anna maustua hetki kylmässä.

Kaura-juureslisäke

  • Punnitse kaikki ainekset vuokaan ja sekoita ne hyvin keskenään. Paahda uunissa 170°C noin 20 minuuttia ja sekoita.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi