Kaalilaatikko ja ruskistettua voita

Kaalilaatikko ja ruskistettua voita

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Ryöppää kaalisuikaleita noin 30 minuuttia ja valuta hyvin. Ruskista sipuli ja lisää mausteet. Yhdistä jauheliha, kaali, sipuli, siirappi ja kaurahiutaleet padassa tai yleiskoneessa.
  • Annostele seos GN-vuokiin ja mittaa joukkoon kanaliemi. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C (höyry 40%) noin 60 minuuttia ja lopuksi vielä 20 minuuttia 160°C kuivapaistolla.
  • Tarjoiluvaiheessa voitele kaalilaatikon pinta ruskistetulla voilla. Tarjoile kaalilaatikko puolukkasurvoksen kanssa.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi