Kana Banh Mi
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Laita broilerit GN-vuokaan ja kuumenna uunissa 180°C jäisenä 12-15 minuuttia tai sulatettuna 8-10 minuuttia.
- Leikkaa patongit pituussuunnassa puoliksi ja grillaa leikkauspinnoiltaan rapeiksi.
- Levitä pinnoille ensin majoneesia ja päällystä alapuoli HK Maksamakkaralla, parinoidulla porkkanaraasteella ja kurkkusuikaleilla.
- Lisää yrtit ja rapeat broileripalat, leikkaa patongit kahteen osaan ja asettele tarjolle.
Marinoidut porkkanat
- Sekoita porkkanasuikaleet, suola, sokeri ja etikka keskenään. Anna maustua kylmässä pari tuntia.
Sriracha-majoneesi
- Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä.