Kanakebab ja Taboulleh- salaattia

Kanakebab ja Taboulleh- salaattia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Taboulleh

  • Keitä vesi kiehuvaksi ja sekoita joukkoon couscous, oliiviöljy seklä suola. Nosta kattila pois liedeltä ja peitä kannella, anna hautua noin 5 minuuttia.
  • Sekoita ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Sekoita couscous irtonaiseksi ja jäähdytä.
  • Sekoita muut ainekset jäähdytetyn couscousin joukkoon ja tarkista maku, mausta tarvittaessa.

Paahdettu paprikahummus

  • Leikkaa paprikat lohkoiksi ja paahda niitä 230°C uunissa noin 10 minuuttia tai kunnes paprikan kuori on mustunut. Laita paprikat kulhoon ja peitä kelmulla noin 10 minuutin ajaksi.
  • Kuori paprikoista mustunut kuori ja laita kuoritut paprikat sekä muut ainekset korkeaan kulhoon ja aja tasaiseksi sauvasekoittimella.

Paahdettu sitruunamajoneesi

  • Leikkaa sitruuna puoliksi ja sokeroi leikatut pinnat, paista sokeroitua pintaa paistinpannulla keskilämmöllä, kunnes sokeri karamellisoituu. Anna jäähtyä.
  • Purista sitruunoiden mehu majoneesin joukkoon ja sekoita, maista ja mausta tarvittaessa.

Kebab ja tarjoilu

  • Lämmitä kebablastut 200°C uunissa noin 12 minuuttia välillä sekoittaen.
  • Tarjoile kebab couscous-salaatin, paprikahummuksen sekä sitruunamajoneesin kanssa.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi