Karamellisoitu sipulikeitto ja hunajapaahdettua pekonia

Karamellisoitu sipulikeitto ja hunajapaahdettua pekonia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Sipulikeitto

  • Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori valkosipulit. Aja valkosipulit ja lihaliemi sauvasekoittimella hienoksi.

  • Kuullota sipulit kattilassa reilussa voissa n. 30 minuuttia, lisää sokeri ja laakerinlehdet puolessa välissä. Kuullota kunnes kauniin karamellin väri.

  • Lisää valkosipuliliemi ja valkoviini, redusoi.

  • Lisää lihaliemi, timjami, ponzu ja mustapippuri. Anna keiton hautua kannen alla n. 40 min. Mausta suolalla tarvittaessa.

Hunaja-pekoni

  • Sekoita hunaja ja rypsiöljy keskenään.

  • Asettele pekonisiivut leivinpaperin päälle pellille ja sivele hunajaöljyllä.

  • Painele talouspaperilla ylimääräinen rasva pois ja anna pekonien levätä hetki. Murskaa muruksi tai leikkaa paloiksi.

Tule asiakkaaksi