Kariniemen Kananpoikaa Kievin tapaan ja perunamuusia
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Lado jäiset kanat uunivuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunissa +180 °C (puhallus 50 %), kunnes sisälämpö on +70 °C ja kanapihvien pinta on rapea.
-
Ruskista voi kattilassa ja siirrä pois lämmöltä. Lisää joukkoon kaprikset sekä hienonnettu persilja.
-
Perunamuusin kuumennus: Tee höyryreikiä kansimuoviin. Kuumenna höyrykeitolla 100 °C n. 1 h. Poista kansimuovi ja sekoita pakkauksessaan. Lisää suolaa tarvittaessa.
-
Lusikoi voiseos rapeaksi paistettujen kanapihvien päälle. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.