Kariniemen Kananpoikaa Kievin tapaan ja perunamuusia

Kariniemen Kananpoikaa Kievin tapaan ja perunamuusia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Lado jäiset kanat uunivuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunissa +180 °C (puhallus 50 %), kunnes sisälämpö on +70 °C ja kanapihvien pinta on rapea.

  • Ruskista voi kattilassa ja siirrä pois lämmöltä. Lisää joukkoon kaprikset sekä hienonnettu persilja.

  • Perunamuusin kuumennus: Tee höyryreikiä kansimuoviin. Kuumenna höyrykeitolla 100 °C n. 1 h. Poista kansimuovi ja sekoita pakkauksessaan. Lisää suolaa tarvittaessa.

  • Lusikoi voiseos rapeaksi paistettujen kanapihvien päälle. Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi