Kausikana - broileri-kookoswokki

Kausikana - broileri-kookoswokki

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Annoskoko

Saanto

1800 g

Huomioithan, että annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Tarvittaessa voitte kääntyä koekeittiömme puoleen!

Ainekset

4 kgKariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu (2210)
2.5 kgWokkivihannes tuore / pakaste
0.5 kgHerne tuore / pakaste

Kastike

1 kgHK Tandoori-maustetahna 1 kg (7392)
1 kgKookoskerma
1 kgVettä
0.1 kgsoijakastike
0.06 kgKylmäsaostuva tärkkelys 1 kg
0.02 kgHienokiteinen merisuola
0 kgMustapippuri rouhittu

Viimeistely

0.1 kgSuolapähkinä
0.05 kgTuoretta kevätsipulia tai thaibasilikaa

Valmistusohje

  • Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla ja siirrä vuodeltuihin GN-vuokiin tai laita kanat suoraan voideltuihin GN-vuokiin ja paahda 200°C noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle.
  • Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin ja kaada kastike GN-pakkiin kanojen ja kasvisten joukkoon, sekoita hyvin.
  • Kypsennä höyrypaistolla 160°C (höyry 20%) kunnes kanat ovat kypsiä ja viimeistele haluamallasi tavalla.

Sesonkituotteet ammattikeittiön voimavarana

Ruoan ammattilainen, käytä vuodenaikojen tarjoamia mahdollisuuksia hyväksesi. Hyödynnä sesongin raaka-aineet, tapahtumat ja teemapäivät myynnin tehostamiseen.

Lue lisää

Tule asiakkaaksi