

Kausikana - broileri-kookoswokki
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Annoskoko
Saanto
1800 gHuomioithan, että annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Tarvittaessa voitte kääntyä koekeittiömme puoleen!
Ainekset
4 kg | Kariniemen Kananpojan Paistileike, miedosti suolattu (2210) |
2.5 kg | Wokkivihannes tuore / pakaste |
0.5 kg | Herne tuore / pakaste |
Kastike
1 kg | HK Tandoori-maustetahna 1 kg (7392) |
1 kg | Kookoskerma |
1 kg | Vettä |
0.1 kg | soijakastike |
0.06 kg | Kylmäsaostuva tärkkelys 1 kg |
0.02 kg | Hienokiteinen merisuola |
0 kg | Mustapippuri rouhittu |
Viimeistely
0.1 kg | Suolapähkinä |
0.05 kg | Tuoretta kevätsipulia tai thaibasilikaa |
Valmistusohje
- Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla ja siirrä vuodeltuihin GN-vuokiin tai laita kanat suoraan voideltuihin GN-vuokiin ja paahda 200°C noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle.
- Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin ja kaada kastike GN-pakkiin kanojen ja kasvisten joukkoon, sekoita hyvin.
- Kypsennä höyrypaistolla 160°C (höyry 20%) kunnes kanat ovat kypsiä ja viimeistele haluamallasi tavalla.