Kausikana - Meksikolainen broileri-jalopenopata

Kausikana - Meksikolainen broileri-jalopenopata

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Ota kanoihin hyvä väri kippipannulla ja siirrä vuodeltuihin GN-vuokiin tai laita kanat suoraan voideltuihin GN-vuokiin ja paahda 200°C noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Laita sulatetut kasvikset kanojen päälle.
  • Sekoita kastikeainekset kulhossa hyvin sekaisin ja kaada kastike GN-pakkiin kanojen ja kasvisten joukkoon, sekoita hyvin.
  • Kypsennä höyrypaistolla 160°C (höyry 20%) kunnes kanat ovat kypsiä ja viimeistele haluamallasi tavalla.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi