Korean Fried Chicken – rapeaksi paistettua kanaa ja fermentoitua chilikastiketta

Korean Fried Chicken – rapeaksi paistettua kanaa ja fermentoitua chilikastiketta

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Paista jäiset kanat rapeaksi rasvakeittimessä 175°C noin 4-5 minuuttia tai yhdistelmäuunissa 180°C rapeaksi, kunnes sisälämpötila on vähintään +65°C.
  • Kasaa annos valmistelluista raaka-aineista, tarjoile keitetyn riisin kanssa ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

Gochujang-kastike

  • Kiehauta kaikki ainekset kattilassa ja sekoita kastike kanojen joukkoon.

Seesamikurkut

  • Lisää seesamiöljyn joukkoon suola sekä seesaminsiemenet. Kaada viipaloitujen kurkkujen päälle ja anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi