Kulhosalaatti grillatusta kananpojasta ja paahdettua varsiparsakaalia, seesami-limevinegrettiä
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Sulata broilerikuutiot, parhaan tuloksen saat sulattamalla suikaleet yön yli kylmiölämpötilassa (+2°C-4°C).
- Kokoa salaatti lautaselle tai tarjoiluvadille esivalmistelluista raaka-aineista ja koristele.
Paahdetut kasvikset
- Valmista paahdetut varsiparsakaalit sekä tomaatit. Laita parsakaalit sekä tomaatit GN-pellille, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Paahda ainekset kuumassa uunissa 180°C noin 10 minuuttia ja jäähdytä.
Seesamivinegrettikastike
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.