Kulhosalaatti grillatusta kananpojasta ja paahdettua varsiparsakaalia, seesami-limevinegrettiä

Kulhosalaatti grillatusta kananpojasta ja paahdettua varsiparsakaalia, seesami-limevinegrettiä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Sulata broilerikuutiot, parhaan tuloksen saat sulattamalla suikaleet yön yli kylmiölämpötilassa (+2°C-4°C).
  • Kokoa salaatti lautaselle tai tarjoiluvadille esivalmistelluista raaka-aineista ja koristele.

Paahdetut kasvikset

  • Valmista paahdetut varsiparsakaalit sekä tomaatit. Laita parsakaalit sekä tomaatit GN-pellille, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  • Paahda ainekset kuumassa uunissa 180°C noin 10 minuuttia ja jäähdytä.

Seesamivinegrettikastike

  • Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi