Mausteinen kanakebab-tomaattipasta ja punakaali-sipulirelish

Mausteinen kanakebab-tomaattipasta ja punakaali-sipulirelish

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet öljyssä. Yhdistä joukkoon tomaattisose ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää lihaliemi sekä tomaattimurska ja kiehauta.
  • Lisää kebablastut ja suurusta maissitärkkelyksellä, anna hautua miedolla lämmöllä vielä 10 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja oreganolla. Viimeistele annos tuoreella basilikalla

Punakaali-sipulirelish

  • Sekoita punakaali ja punasipuli keskenään ja tarjoile lisukkeena.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi