Naudanpaisti Tartar, pikkelöityä punasipulia ja valkosipulimajoneesia
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Poista lihasta kalvot ja jauha liha lihamyllyssä. Mausta dijonsinapilla, worchesterilla, tabascolla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää leikattu ruohosipuli ja kaprikset.
- Tarkasta maku ja mausta tarvittaessa. Muotoile pihveiksi ja tarjoile pikkelöidyn punasipulin ja valkosipulimajoneesin kanssa
Valkosipulimajoneesi
- Sekoita majoneesi, valkosipulitahna ja sitruunamehu keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Pikkelöity punasipuli
- Kiehauta sokeri, vesi ja etikka. Lisää kuoritut, halkaistut sipulit, keitä pari minuuttia ja jäähdytä. Renssaa sipuleista kuppeja ja säilytä pikkeliliemessä.