Naudanpaisti Tartar, pikkelöityä punasipulia ja valkosipulimajoneesia

Naudanpaisti Tartar, pikkelöityä punasipulia ja valkosipulimajoneesia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Poista lihasta kalvot ja jauha liha lihamyllyssä. Mausta dijonsinapilla, worchesterilla, tabascolla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää leikattu ruohosipuli ja kaprikset.
  • Tarkasta maku ja mausta tarvittaessa. Muotoile pihveiksi ja tarjoile pikkelöidyn punasipulin ja valkosipulimajoneesin kanssa

Valkosipulimajoneesi

  • Sekoita majoneesi, valkosipulitahna ja sitruunamehu keskenään, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Pikkelöity punasipuli

  • Kiehauta sokeri, vesi ja etikka. Lisää kuoritut, halkaistut sipulit, keitä pari minuuttia ja jäähdytä. Renssaa sipuleista kuppeja ja säilytä pikkeliliemessä.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi