Oktoberfest-leike porsaasta, kaprista ja paahdettua sitruunaa
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Leike
-
Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kananmunat. Laita vehnäjauhot, panko-korppujauhot ja vatkatut kananmunat kaikki omille vadeilleen. Kasta porsaanleikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunaseoksessa ja lopuksi panko-korppujauhoissa. Kypsennä leivitetyt leikkeet rasvakeittimessä kauniin ruskeiksi. Friteeraa kaprikset rapeiksi. Paista sitruunapuolikkaat pannulla niin, että saavat väriä.
Perunasalaatti
-
Sekoita pinaatti ja punasipulipikkelsi perunasalaatin joukkoon. Tarjoa rapean porsaanleikkeen, friteerattujen kapristen ja paistettujen sitruunapuolikkaiden kanssa.