Paahdetut siivet fermentoidulla chilitahnalla sekä ranch-dipillä

Paahdetut siivet fermentoidulla chilitahnalla sekä ranch-dipillä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Sekoita voimakkaasti sokeri ja riisiviinaetikka keskenään kunnes sokeri liukenee ja lisää joukkoon gochujang.
  • Paista voissa kevyesti hienonnetut valkosipulinkynnet ja seesaminsiemenet, yhdistä molemmat kastikkeeksi.
  • Paista siipiä rasvakeittemessä 175-180°C noin 4,5 minuuttia, nosta ja anna vetäytyä hetki. Jatka paistoa noin 3,5 minuuttia. Pyörittele siivet kastikkeessa ja tarjoile ranch-dipin kanssa.

Ranch-dippi

  • Sekoite tehosekoittimessa piimä, valkosipuli, pippuri, ruohosipuli ja minttu. Aja kunnes yrtit on hienontuneet ja seos on vihreää, sekoita joukkoon majoneesi ja mausta suolalla.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi