Paistileikettä À la Lyonnaise, kalkkunanpaistia ja rakuunakermakastiketta

Paistileikettä À la Lyonnaise, kalkkunanpaistia ja rakuunakermakastiketta

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Mausta leikkeet suolalla ja mustapippurilla. Ruskista öljy-voiseoksessa ja nosta GN-vuokaan.
  • Kuullota sipulit pehmeiksi ja lisää joukkoon pomodorotahna, tomaattimurska sekä laakerinlehdet. Lisää punaviinietikka ja anna kiehua kunnes etikka on lähes kokonaan haihtunut.
  • Lisää kanaliemi ja creme fraiche, kiehauta ja suurusta tarvittaessa. Lisää lopuksi hienonnettu rakuuna.
  • Kaada kastike paistileikkeiden päälle GN-vuokaan ja loppukypsennä yhdistelmäpaistolla kunnes lihan sisälämpötila on vähintään +70°C.
  • Tarjoile paistettujen perunoiden sekä viinietikalla maustetun salaatin kanssa.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi