

Pinsa, grillattua kananpoikaa, pistaasia ja rucolaa
Valmistusohje
-
Aurinkokuivattu tomaattipesto: Laita blenderiin aurinkokuivatut tomaatit, valkosipuli, rypsiöljy (40 g), sitruunanmehu ja kuivattu oregano. Aja kunnes pesto on tasainen.
-
Pistaasi parmesan muru: Murskaa kuoritut pistaasipähkinät veitsellä leikaten hienoksi muruksi. Sekoita joukkoon Parmigiano Reggiano raastettuna microplane raastimella.
-
Grillaa broilerifileet meheväksi ja kypsäksi. Mausta mustapippurilla. Anna vetäytyä ja leikkaa viipaleiksi.
-
Leivän kasaaminen: Levitä pinsan pintaan 20 g rypsiöljyä sudin avulla tasaisesti. Lämmitä pinsaa uunipellin päällä 175 °C uunissa 3 minuuttia. Lämmitä mortadella viipaleet kasana omalla pellillä uunissa samaan aikaan pinsan kanssa. Levitä tomaattipesto lämpimän pinsan päälle lusikan avulla. Lisää broilerisiivut pinsan etureunaan. Seuraavaksi lisää burrata mortadellan päälle. Revi burrataa käsin ja mausta mustapippurilla. Lisää burratan ja mortadellan päälle hunajaa raitoina. Ripottele burratan päälle pistaasi-parmesan murua. Mausta rucola sitrus vinaigretella ja asettele nätisti burratan päälle. Taita pinsan täytteistä tyhjä takaosa etuosan kanneksi. Varmista leivän pysyminen kasassa cocktailtikun avulla.