Pippuriruukku kampotpippurilla - Pitkään haudutettua naudan kulmapaistia

Pippuriruukku kampotpippurilla - Pitkään haudutettua naudan kulmapaistia

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Paista naudan kulmapaistikuutiot pannulla kunnes ne ovat saaneet hyvän värin, siirrä pataan tai uuninkestävään ruukkuun.
  • Kuutioi salottisipuli ja paista ne samalla pannulla kullanruskeiksi, lisää hienonnettu valkosipuli sekä timjami sipuleiden joukkoon ja kaada seos lihojen päälle pataan. Lisää suola, mustapippuri, lihaliemi, vehnäjauhot, tumma soija sekä kerma pataan.
  • Laita pata uuniin ja anna hautua 130°C noin 3 tuntia, kunnes liha on mureaa. Ota pata uunista ja koristele annos ruohosipulilla, timjamilla, ruskistetulla voilla, sitruunatimjamilla ja fermentoidulla kampotpippurilla.
  • Viimeistele suolalla maun mukaan, sekoita ja anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi