Porsaan sisäfileetä ja pestolla maustettua tuorejuustoa

Porsaan sisäfileetä ja pestolla maustettua tuorejuustoa

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Mausta porsaanfileet suolalla ja pippurilla. Ruskista pinnat voi-kasviöljyseoksessa.
  • Mittaa kylmäliukoinen tärkkelys sekoitusastiaan ja lisää joukkoon creme fraiche. Sekoita kunnes tärkkelys on täysin liuennut ja lisää loput ainekset kastikkeeseen.
  • Leikkaa sisäfileet haluttuun annoskokoon ja laita lihat GN-vuokaan. Kuumenna liha kastikkeessa yhdistelmäuunissa 140°C (20% höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen.
  • Viimeistele tuoreella basilikalla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi