Porsaanleike, salviaa, kaurahelmiä ja sitruunaa

Porsaanleike, salviaa, kaurahelmiä ja sitruunaa

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Paista leikkeet rypsiöljyssä rapeiksi. Lisää lopuksi paistorasvan joukkoon salvianlehdet, sitruunaviipaleet sekä kaprikset.
  • Lusikoi seos leikkeiden pinnalle ja tarjoile kaurahelmilisäkkeen kanssa.

Kaurahelmilisäke

  • Valmista kaurahelmilisäke risoton tapaan. Kuullota hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja lisää kaurahelmet, lisää kasvislientä hiljalleen useammassa erässä välillä sekoittaen.
  • Tarkista kauran kypsyys ja lisää tarvittaessa kasvislientä. Viimeistele creme fraichella, raastetulla parmesanjuustolla, sitruunamehulla sekä tomaateilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi