Porsaanleike, salviaa, kaurahelmiä ja sitruunaa
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Paista leikkeet rypsiöljyssä rapeiksi. Lisää lopuksi paistorasvan joukkoon salvianlehdet, sitruunaviipaleet sekä kaprikset.
- Lusikoi seos leikkeiden pinnalle ja tarjoile kaurahelmilisäkkeen kanssa.
Kaurahelmilisäke
- Valmista kaurahelmilisäke risoton tapaan. Kuullota hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja lisää kaurahelmet, lisää kasvislientä hiljalleen useammassa erässä välillä sekoittaen.
- Tarkista kauran kypsyys ja lisää tarvittaessa kasvislientä. Viimeistele creme fraichella, raastetulla parmesanjuustolla, sitruunamehulla sekä tomaateilla. Mausta suolalla ja pippurilla.