Possu- Aurajuustosalaatti ja hunajavinegrette

Possu- Aurajuustosalaatti ja hunajavinegrette

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Hunajavinegrette

  • Sekoita omenaviinietikka ja hunaja, lisää oliiviöljy ohuena nauhana ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

  • Grillaa porsaanpluma molemmin puolin, kunnes liha on saanut kauniin ruskean pinnan. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuori parsasta ohuita suikaleita ja marinoi niitä hunajavinegretissä noin 5 minuuttia. Laita endiivinlehdet ja salaattisekoitus kulhoon, sekoita joukkoon parsat ja paahdetut saksanpähkinät.
  • Tarjoile salaatti grillatun pluman ja murennetun aurajuuston kanssa.

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi