Rendang curry

Rendang curry

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

  • Mittaa maustetahnan ainekset kutteriin ja aja karkeaksi tahnaksi. Sekoita tahna lihojen joukkoon ja anna maustua mieluiten yön yli.

  • Ruskista lihakuutiot rypsiöljyssä ja lisää joukkoon maustetahna. Jatka kuullottamista, kunnes mausteet ja sipulit pehmenevät.

  • Nosta lihat uunivuokaan ja kaada päälle kookoskerma sekä lihaliemi.

  • Kypsennä yhdistelmäpaistolla + 140 °C, 20 %, n 1 h 30 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

  • Kuumenna riisi pakkauksessaan + 90 °C höyrytoiminolla, 15 min.

  • Tarjoa lisäkkeenä punasipulipikkelsiä ja tuorekurkkua.

Tule asiakkaaksi