Rendang curry
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
-
Mittaa maustetahnan ainekset kutteriin ja aja karkeaksi tahnaksi. Sekoita tahna lihojen joukkoon ja anna maustua mieluiten yön yli.
-
Ruskista lihakuutiot rypsiöljyssä ja lisää joukkoon maustetahna. Jatka kuullottamista, kunnes mausteet ja sipulit pehmenevät.
-
Nosta lihat uunivuokaan ja kaada päälle kookoskerma sekä lihaliemi.
-
Kypsennä yhdistelmäpaistolla + 140 °C, 20 %, n 1 h 30 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
-
Kuumenna riisi pakkauksessaan + 90 °C höyrytoiminolla, 15 min.
-
Tarjoa lisäkkeenä punasipulipikkelsiä ja tuorekurkkua.