Riistapyöryköitä, kermakastiketta ja puolukkasurvosta

Riistapyöryköitä, kermakastiketta ja puolukkasurvosta

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
  • Laktoositon

    Laktoositon

Valmistusohje

Kermakastike

  • Kuullota sipulit voissa ja lisää vehnäjauhot. Jatka kuullottamista kunnes jauhot ruskistuvat. Lisää joukkoon kuuma lihaliemi pienissä erissä ja anna saostua.

  • Lisää kerma, mustaherukkahyytelö ja mausteet. Anna maustua ja siivilöi ennen tarjoilua.

Riistapyörykät

  • Laita jäiset pyörykät GN astiaan (2 kg/ 1/1-65 mm GN). Kypsennä esilämmitetyssä uunissa yhdistelmäpaistolla +150 °C (50 %) 30-35 minuuttia.

Tule asiakkaaksi