Ylikypsää porsaankassleria, pippurikastiketta ja paistettua herkkusientä
Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
Haudutettu porsaan kassler
- Hiero lihan pintaan reilusti suolaa ja mustapippuria, leikkaa sipulia sekä valkosipulia paloiksi kiehuvaan veteen ja kaada kuuma vesi lihan päälle niin että se peittyy kokonaan. Sulje astia kannella tai foliolla tiiviisti.
- Lämmitä uuni 200°C ja laita kypsennysastia uuniin, laske lämpötila 150°C ja anna lihan kypsyä vähintää 3 tuntia. Anna lihan jäähtyä liemessä täysin jäähtyneeksi.
Lisäksi
- Paista padron paprikat kuumalla pannulla öljyssä ja mausta suolalla. Paista sienet kuumalla pannulla voissa ja anna sen imeytyä sieniin, mausta suolalla.
- Leikkaa liha parin sentin viipaleiksi ja paista pannulla rapeaksi, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää annokseen pippurikastiketta ja nostele päälle sienet ja padron paprikat.
- Vinkki: lihaa voi valmistaa kerralla isomman erän ja pakastaa myöhempää käyttöä varten sopivina paloina, soveltuu erinomaisesti erilaisiin liharuokiin kuten esimerkiksi karamellipossuun.