Yrttikuorrutettua porsaan potkaa ja spätzleä

Yrttikuorrutettua porsaan potkaa ja spätzleä

Kokonaisaika: 0 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min

Valmistusohje

Porsaanpotka

  • Kuivaa potkalihat ja hiero pintaan karkeaa merisuolaa. Anna maustua muutama tunti ja huuhtele suola pois lihoista.
  • Pakkaa lihat vakuumiin yrttien kanssa ja kypsennä vesihauteessa (72°C) 10 tuntia. Jäähdytä.

Kuorrute

  • Poista lihat vakuumista, valuta liemi talteen ja revi lihat sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
  • Kuumenna lihat liemessä ja sivele pinta vaahdotetulla kananmunanvalkuaisella ja painele pinnalle friteeratut yrtit sekä murskattuja sinapinsiemeniä.
  • Käytä lihat kuumassa uunissa yrttipinnan kanssa noin 3-5 minuuttia.

Spätzle

  • Valmista spätzle sekoittamalla kaikki ainekset keskenään ja anna taikinan tekeytyä tunnin verran.
  • Kuumenna reilu kattilallinen vettä ja paina taikina kiehuvaan veteen spätzlepuristimella tai raastinraudan karkean terän läpi.
  • Kauho pintaan nousevat spätzlet jääveteen ja kuumenna spätzle voissa paistinpannulla ja viimeistele persiljalla.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä

Tule asiakkaaksi