HK Maakarit® Baijerin Günther (6444)
HK Maakarit® Güntherin resepti on peräisin Saksasta Nürnbergin kaupungin alueelta. Tätä makkaraa on valmistettu Saksassa jo satoja vuosia ja se on erittäin tunnettu myösmuualla Euroopassa. Mausteina käytetään yrttejä, joista merkittävin on meirami. Pienen kokonsa ansiosta makkara sopii hyvin sekä tapaspöytään että perinteiseen grillaukseen tai vaikkapa hodarien väliin. HK Maakarit® -artesaanimakkarat valmistetaan Vantaan Pakkalassa perinteisiin kädentaitoihin luottaen, aina suomalaisesta lihasta.
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Ainesosat
suomalainen porsaanliha, vesi, silava, jodioitu suola, happamuudensäätöaineet (kaliumlaktaatti, E262), dekstroosi, mausteet (mm. sipuli, valkosipuli), stabilointiaine (E450),
yrtit (meirami, rosmariini, timjami), aromit, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo). Makkarankuorena lampaansuoli. Lihapitoisuus 86 %. Voimakassuolainen.
Pakkauskoko
Säilytys
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Energia | 1287 kJ / 311 Kcal |
---|---|
Rasva | 28 g |
joista tyydyttyneitä | 11 g |
Hiilihydraatit | 1.7 g |
joista sokereita | 1.7 g |
Ravintokuitu | 0.1 g |
Proteiini | 13 g |
Suola | 2.3 g |
LISÄTIEDOT | |
Lisätty suola | 1.9 g |
Liha | 86 % |
Tekniset tiedot
Tekniset tiedot
Tuotetunnus | 6444 |
---|---|
EAN | 2391644400003 |
Myyntierän EAN -koodi | 6409100064440 |
Lihan alkuperämaa | FI |
Tuotteen valmistusmaa | FI |
Valo-tilauspalvelu | Kyllä |
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit
-
Mausteet ja aromit
Korianteri, Meirami, Rosmariini, Sipuli, Timjami, Valkopippuri, Valkosipuli, Chili, Korianteri, Muskottikukka, Paprika, Valkopippuri
Muut
Porsaanliha