Kariniemen Kalkkunan fileerulla (2088)

Suomalaista kalkkunanfileetä paistovalmiiksi fileerullaksi verkotettuna
  • Gluteeniton

    Gluteeniton

  • Laktoositon

    Laktoositon

  • Maidoton

    Maidoton

Valmistus

Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.

Tuotetiedot

Ainesosat

suomalainen kalkkunanfilee (75 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit.

Pakkauskoko

Myyntierä 1 kg
Yksikköpaino 1 kg

Säilytys

+4 °C (max + 6 °C)

Ravintosisältö

Energia 362 kJ / 86 Kcal
Rasva 1.0 g
joista tyydyttyneitä 0.2 g
Hiilihydraatit 0.6 g
joista sokereita 0.5 g
Proteiini 18 g
Suola 1.1 g
LISÄTIEDOT
Lisätty suola 1.1 g
Liha 75 %

Tekniset tiedot

Tuotetunnus 2088
EAN 6407720020884
Lihan alkuperämaa FI
Tuotteen valmistusmaa FI
Valo-tilauspalvelu Kyllä

Allergeenit, mausteet ja aromit

Allergeenit

-

Mausteet ja aromit

-

Muut

Siipikarjanliha

Kokeile reseptejä

Palvelumme

Raaka-aineet ja tuotteet ruoka-ammattilaisille

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaan – kaikki mitä tarvitset maistuviin annoksiin! Lihat, kalat, kasvikset ja valmisruoat - kaikki yhdestä paikasta.

Lue lisää

Parhaat reseptit kaikkiin ammattikeittiöihin

Hyviksi todetut, helpot ja monikäyttöiset reseptimme on suunniteltu ammattikeittiöiden tarpeisiin. Voit poimia reseptit talteen raaka-aineiden tai sesonkien nimillä.

Lue lisää

Ratkaisut ravintoloille ja suurkeittiöille

Chef-asiantuntijoidemme ammattitaito, tuki ja innostus ovat aina saatavillasi. Rohkaistu ratkaisuista ja poimi parhaat ideat liiketoimintasi kehittämiseen!

Lue lisää

Tule asiakkaaksi