Kariniemen Kalkkunan fileerulla (2088)
Suomalaista kalkkunanfileetä paistovalmiiksi fileerullaksi verkotettunaValmistus
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Poista pakkaus ja paista
uunissa kypsäksi 150 °C n. 2 tuntia. Tuotteessa on paistovahti, jonka keskiosa ponnahtaa esiin, kun tuote on kypsä (72 °C). Anna vetäytyä hetki ja poista verkko.
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Ainesosat
suomalainen kalkkunanfilee (75 %), vesi, jodioitu suola, kasvikuitu (bambu), glukoosisiirappi, luontaiset aromit.
Pakkauskoko
Myyntierä 1 kg
Yksikköpaino 1 kg
Säilytys
+4 °C (max + 6 °C)
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Energia | 362 kJ / 86 Kcal |
---|---|
Rasva | 1.0 g |
joista tyydyttyneitä | 0.2 g |
Hiilihydraatit | 0.6 g |
joista sokereita | 0.5 g |
Proteiini | 18 g |
Suola | 1.1 g |
LISÄTIEDOT | |
Lisätty suola | 1.1 g |
Liha | 75 % |
Tekniset tiedot
Tekniset tiedot
Tuotetunnus | 2088 |
---|---|
EAN | 6407720020884 |
Lihan alkuperämaa | FI |
Tuotteen valmistusmaa | FI |
Valo-tilauspalvelu | Kyllä |
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit
-
Mausteet ja aromit
-
Muut
Siipikarjanliha