Kariniemen Kalkkunapepperoni (4204)
Kariniemen kalkkunapepperoni on valmistettu suomalaisesta kalkkunanlihasta. Se on käsityönä tehty ja pitkään kypsynyt. 100 grammaan tuotetta on käytetty 140 grammaa lihaa. Kalkkunapepperoni on kevyttä syötävää, sillä siinä on rasvaa vain 8 %. Nauti leivän päällä, osana antipastolautasta, sellaisenaan napostellen tai vaikkapa pizzan päällä.
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Ainesosat
suomalainen kalkkunanliha, jodioitu suola, mausteet (mm. jalapeno, fenkoli, paprika, valkosipuli), väri (paprikauute), aromit, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). 100 g:aan tuotetta käytetty 140 g lihaa. Voimakassuolainen.
Pakkauskoko
Säilytys
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Energia | 810 kJ / 193 Kcal |
---|---|
Rasva | 9.0 g |
joista tyydyttyneitä | 2.7 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
joista sokereita | 0 g |
Proteiini | 28 g |
Suola | 4.2 g |
LISÄTIEDOT | |
Lisätty suola | 4.0 g |
Tekniset tiedot
Tekniset tiedot
Tuotetunnus | 4204 |
---|---|
EAN | 6409100042042 |
Lihan alkuperämaa | FI |
Tuotteen valmistusmaa | FI |
Valo-tilauspalvelu | Kyllä |
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit
-
Mausteet ja aromit
Chili, Fenkoli, Jalapeno, Paprika, Valkosipuli, Cayenne, Fenkoli
Muut
Siipikarjanliha