Kariniemen Kananpojan grillimakkara (5503)
Kariniemen grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasta kananpojasta. Se on mehevä ja maistuva grillimakkara. Lihaa siinä on peräti 90%.
Tuotetiedot
Tuotetiedot
Ainesosat
suomalainen broilerinliha, suomalainen broilerinnahka, kanaliemi (kananluut, vesi, sipuli, porkkana, suola, mausteet (mm. laakerinlehti)), vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. korianteri, valkosipuli), dekstroosi, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromit (mm. paprika), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 90%.
Pakkauskoko
Säilytys
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Energia | 829 kJ / 200 Kcal |
---|---|
Rasva | 15 g |
joista tyydyttyneitä | 4.5 g |
Hiilihydraatit | 1.0 g |
joista sokereita | 0.6 g |
Proteiini | 15 g |
Suola | 2.0 g |
LISÄTIEDOT | |
Lisätty suola | 1.7 g |
Liha | 90 % |
Tekniset tiedot
Tekniset tiedot
Tuotetunnus | 5503 |
---|---|
EAN | 6409100055035 |
Lihan alkuperämaa | FI |
Tuotteen valmistusmaa | FI |
Valo-tilauspalvelu | Kyllä |
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit, mausteet ja aromit
Allergeenit
-
Mausteet ja aromit
Korianteri, Laakerinlehti, Meirami, Mustapippuri, Paprika, Rakuuna, Rosmariini, Sipuli, Timjami, Valkosipuli, Mauste, Paprika, Sitruuna, Umami
Muut
Siipikarjanliha