Kariniemen Kananpojan grillimakkara (5503)

Kariniemen grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasta kananpojasta. Se on mehevä ja maistuva grillimakkara. Lihaa siinä on peräti 90%.
  • Gluteeniton

    Gluteeniton

  • Laktoositon

    Laktoositon

  • Maidoton

    Maidoton

Tuotetiedot

Ainesosat

suomalainen broilerinliha, suomalainen broilerinnahka, kanaliemi (kananluut, vesi, sipuli, porkkana, suola, mausteet (mm. laakerinlehti)), vesi, jodioitu suola, mausteet (mm. korianteri, valkosipuli), dekstroosi, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromit (mm. paprika), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 90%.

Pakkauskoko

Myyntierä 260 g
Yksikköpaino 65 g

Säilytys

alle + 6 °C

Ravintosisältö

Energia 829 kJ / 200 Kcal
Rasva 15 g
joista tyydyttyneitä 4.5 g
Hiilihydraatit 1.0 g
joista sokereita 0.6 g
Proteiini 15 g
Suola 2.0 g
LISÄTIEDOT
Lisätty suola 1.7 g
Liha 90 %

Tekniset tiedot

Tuotetunnus 5503
EAN 6409100055035
Lihan alkuperämaa FI
Tuotteen valmistusmaa FI
Valo-tilauspalvelu Kyllä

Allergeenit, mausteet ja aromit

Allergeenit

-

Mausteet ja aromit

Korianteri, Laakerinlehti, Meirami, Mustapippuri, Paprika, Rakuuna, Rosmariini, Sipuli, Timjami, Valkosipuli, Mauste, Paprika, Sitruuna, Umami

Muut

Siipikarjanliha

Kokeile reseptejä

Palvelumme

Raaka-aineet ja tuotteet ruoka-ammattilaisille

Tutustu monipuoliseen tuotevalikoimaan – kaikki mitä tarvitset maistuviin annoksiin! Lihat, kalat, kasvikset ja valmisruoat - kaikki yhdestä paikasta.

Lue lisää

Parhaat reseptit kaikkiin ammattikeittiöihin

Hyviksi todetut, helpot ja monikäyttöiset reseptimme on suunniteltu ammattikeittiöiden tarpeisiin. Voit poimia reseptit talteen raaka-aineiden tai sesonkien nimillä.

Lue lisää

Ratkaisut ravintoloille ja suurkeittiöille

Chef-asiantuntijoidemme ammattitaito, tuki ja innostus ovat aina saatavillasi. Rohkaistu ratkaisuista ja poimi parhaat ideat liiketoimintasi kehittämiseen!

Lue lisää

Tule asiakkaaksi